Jumaat, 5 Ogos 2011

guru sandaran..oh tidakkkkkkkk

salam 1 malaysia.

sumber dari google


semalam aku borak2 ngn cikgu sekolah aku. time 2 ayah aku de skali. tibe2 ayah aku tanya kt sekolah 2 de kerja kosong x??sebagai kerani ke cikgu ke??
and than cikgu aku cakap kalau nak pergi dafta kat PPD. t senang la kalau skolah 2 memerlukan. ayah aku terus cakap kat aku pukul 10 ke 10.30 pagi esok kite g.
sebenar ye aku bukan ye minat nak jadi pengajar ni. aku rasa cm aku memg xlayak untuk jadi pengajar. walaupon guru sandaran.
dah la aku ni jenis yang cepat baran. t takut lain cerite ye. mak aku lak cakap takut anak murid kau lak buli kau.kau 2 dh la kecik. nak xnak aku ikot je la pe ayh aku cakap 2.
kepala otak aku ni dah macam2 pike. boleh ke aku  ni. nak cube ke x. pe akan jadi kalau aku jadi guru sandaran. sesuai ke aku ni. boleh kata kan 1001 soalan la bermain kt minda aku ni.
malam tadi ayah aku tanya balik. kau nak x pegi esok ni. kalau nak cakap nak. kalau xnak cakap xnak. dlm ati aku memg xnak. tp tindak balas y aku mampu bagi just angkat bahu. hope ayah aku paham la pe y aku maksudkan. tgk2 pagi tadi die xsuruh pon aku siap2 nak g. so die paham la 2 aku xnak. thanks ayahku. kamu amat memahami jiwa anakmu ini.hehehhehe

Tiada ulasan: