Rabu, 30 November 2011

Sabtu, 19 November 2011

new friend

salam 1 malaysia

saje nak share story about my new fren. mesti korang cakap aku kepoh kn. konon la "dapat kawan baru pon nak kecoh. cam budak2 skolah"...kalau korg cakap cm2 aku akan jawab ado den kesah. walau apo pon aku nak story gak

br beberapa week aku kanal die. DIE 2 not boy k. but girl. she is nice person. she from Filipin. tp boleh cakap melayu sikit2.  and orang kristian. walaupon kteorang ni lain2 agama tapi boleh ngam la. kalau nak cakap ari2 aku kene speaking ngn die. tapi xpe. boleh prctckn diri. kalau silap mesti die betul kan. xmacam orang lain silap cakap je nak gelak. aku kenal die bukan di alam maya cm fb,twtr. tp di alam nyata.

aku respek die coz die sgt2 percy kpd tuhan. kadang2 de sesetgh pihak cm xpercy kn. tp die x. die slalu pesan kt aku. u must trust the GOD. if u pray for somthing GOD will give u. but it will come fast or late sahaja. so kpd semua umat islam u all must trust our GOD. always pray n remember GOD.

nama die aira claudia. cantik kn die

Jumaat, 18 November 2011

Maruah dijaja-jajakan

salam 1 malaysia

rindu bangat kat blog aku ni...dh beberape minggu aku xupdate. pe khabar blogger2 semua? hope happy2 selalu ye...sebenar ye pe yang aku nak story ari ni pasal fb.

sekarang ni macam2 bende or cerita2 yang xsenonh. actually gambar2 la. yang always aku tengok girls tayang buah dada ye and boy de 2 tanyang satu badan tanpa seutas benang pon. pe nak jadi la dunia  sekarang xde segan silu betul.  opssss sepatutnya aku xpatut salahkn dunia, manusia sekarang menyebabkan dunia jadi cmni.pastu gamba2 cm2 agakye memang dh tersebar luas. agak ye diorang memang suko agak eh maruah ye dijaja-jajakan oleh orang ramai. mesti diorang terasa bangga jadi  glamor.  aku sebagai orang islam, melayu n rakyat malaysia sangat2 lah malu. k la aku malas nak ulas panjang-panjang. kalau cakap berbuih pon diorang buat pon buat gak. da da.........