Jumaat, 18 November 2011

Maruah dijaja-jajakan

salam 1 malaysia

rindu bangat kat blog aku ni...dh beberape minggu aku xupdate. pe khabar blogger2 semua? hope happy2 selalu ye...sebenar ye pe yang aku nak story ari ni pasal fb.

sekarang ni macam2 bende or cerita2 yang xsenonh. actually gambar2 la. yang always aku tengok girls tayang buah dada ye and boy de 2 tanyang satu badan tanpa seutas benang pon. pe nak jadi la dunia  sekarang xde segan silu betul.  opssss sepatutnya aku xpatut salahkn dunia, manusia sekarang menyebabkan dunia jadi cmni.pastu gamba2 cm2 agakye memang dh tersebar luas. agak ye diorang memang suko agak eh maruah ye dijaja-jajakan oleh orang ramai. mesti diorang terasa bangga jadi  glamor.  aku sebagai orang islam, melayu n rakyat malaysia sangat2 lah malu. k la aku malas nak ulas panjang-panjang. kalau cakap berbuih pon diorang buat pon buat gak. da da.........

4 ulasan:

nurkaloi berkata...

macam2 ragam kann

cinnamon.com berkata...

kita sendiri hindari atau jauhi drp tengok benda2 begitu..kita tak dpt nak halang mereka ,hya mereka sendiri yg boleh menghentikan berbuat begitu...kita tak boleh nak ubah orang melainkan orang tu sendiri mahu berubah..

faRah D Liana berkata...

saya sangat setuju dengan topik kamu wahai Cik/ Puan/ Datin/ Puan Sri Oxixninemomia.. zaman sekarang ni kita mudah terpengaruh dengan style terkini dan cara berpakaian yang terbaru.. mase ke semasa semua orang berubah. Jadi kita hanya mampu melihat dan menegur, terpulang pada individu nak follow atau tak.. kalu tak UNfollow aje. hihihih so.. biar berpada-pada la ea..dalam mendedahkan diri tuh..

Hunnym Syot =) berkata...

dunia akhir zaman :)