Sabtu, 19 November 2011

new friend

salam 1 malaysia

saje nak share story about my new fren. mesti korang cakap aku kepoh kn. konon la "dapat kawan baru pon nak kecoh. cam budak2 skolah"...kalau korg cakap cm2 aku akan jawab ado den kesah. walau apo pon aku nak story gak

br beberapa week aku kanal die. DIE 2 not boy k. but girl. she is nice person. she from Filipin. tp boleh cakap melayu sikit2.  and orang kristian. walaupon kteorang ni lain2 agama tapi boleh ngam la. kalau nak cakap ari2 aku kene speaking ngn die. tapi xpe. boleh prctckn diri. kalau silap mesti die betul kan. xmacam orang lain silap cakap je nak gelak. aku kenal die bukan di alam maya cm fb,twtr. tp di alam nyata.

aku respek die coz die sgt2 percy kpd tuhan. kadang2 de sesetgh pihak cm xpercy kn. tp die x. die slalu pesan kt aku. u must trust the GOD. if u pray for somthing GOD will give u. but it will come fast or late sahaja. so kpd semua umat islam u all must trust our GOD. always pray n remember GOD.

nama die aira claudia. cantik kn die

3 ulasan:

Hunnym Syot =) berkata...

sangat cantek!! :) tahniah dapat kawan baru!!

http://irsyanim.blogspot.com/2011/11/kejohanan-futsal-rakan-antidadah.html

nurkaloi berkata...

its all about trust

faRah D Liana berkata...

yes!! dia sangat cantik.. Send my regards to my Honey ok pie2...