Sabtu, 24 September 2016

extreme activity District 21 IOI City Mall


haiii...


kali ni aku nak share story pada weekend lepas di IOI City Mall. salah satu mall yang top sekarang ni. tujuan utama pergi sana nak main aktiviti lasak y dikenali sebagai District 21.perkataan EXTREME y menyebabkan hati aku membuak-buak nak ke sana . so plan dengan membe nak try activity yang ade. bayaran masuk RM 75. tanpa ragu2 just paid. (dalam hati mahal ye) dengan bayaran tu kami dapat la sarung tangan n stokin dan perlu pakai tuk safety. lupa pulak nak ambik gamba sarung tangan n stokin. excited punya pasal.sebelum enter perlu register dulu di kaunter. apabia hal payment n register selesai barulah kami masuk. ini antara game2 yang kami main. 

1. The Maze



perlu memanjat untuk naik ke atas
yehhhh berjaya tempuh halangan pertama
liku-liku derita kami..hehheh
tempuh bola-bola gegasi

stuck antara bola-bola

2. Free Fall

cuma kami berdua je yang berani. stanby dulu



cerita di sebalik vedio ni. abang tu gelak coz die ingat aku nak terjun sendiri. memang tak la. konon je acah-acah berani. last aku suruh abang tu tolak aku. membe aku gelak pulak coz ending ye terduduk tanpa sedar. excited nak wat peace time membe rakam sampai tak sedar dah de kat bawah..


3. Go Pedal
moh la kita mengayuh
 4. Power Station


macam pekerja contractor la pulak. 



staff beri guideline kami bergambar kat belakang. yang penting safety first



bergambar dulu sebelum main

4. Trampoline/Launch Pad

lompat sampai penat




ini saja gambar yang sempat kami ambil. maklumlah masing2 dh lupa diri bila dapat main. memang best rugi uolll tak try. yang perlukan keyakinan diri, kekuatan fizikal dan mental amat sesuai kalau join. setiap game ada cabaran yang tersendiri.


nak maklumat lebih lanjut boleh klik link ni


Tiada ulasan: